Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Csajos est: A képzelet gyógyító ereje Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. december 13.
ImageAz év első Csajos estjére készül a Barátság mozi: a január 16-i, filmvetítéssel egybekötött beszélgetés során a képzelet gyógyító erejét járja körbe Halas Csilla klinikai szakpszichológus, integratív hipnoterapeuta. A 18 órakor kezdődő beszélgetés után a Rossz versek című új magyar vígjátékot vetíti a város mozija.
Tovább...
 
Tisztelgés a hősök emléke előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. december 12.
A Fehérvári Huszárok Egyesülete a hagyományoknak megfelelően Pátzay Pál huszárszobránál emlékezett meg az egykori 10. huszárezred ütközeteiről. Közülük is a legnevezetesebb és legvéresebb volt az 1914 decemberében, a lengyelországi Limanowa mellett lezajlott csata, amelynek során a magyar lovasság hősiesen megküzdött az orosz csapatokkal, és megállította azok előrenyomulását. A 10-es huszárok emlékműve, Pátzay Pál 1939-ben felavatott lovasszobra körül számos érdeklődő gyűlt össze.
Tovább...
 
Ezektől az ételektől biztosan nem hízol meg! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 12.
ImageDiétázol, de kínoz az éhség és azon gondolkozol, hogy feladod? Már álmodban is csak az evésre tudsz gondolni? Szeretnél jóllakott lenni a zsírcsökkentés alatt? – Olvass tovább!
Tovább...
 
Mozdulat-művészet Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 12.
ImageA mozdulat-művészet évek óta jelen van városunk táncéletében, és egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A római világbajnokságról sem hiányozhatnak a fehérvári táncosok.
Tovább...
 
Birsalma, a téli egészségbomba! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 12.
ImageA megfázás, a hólyaghurut, a colitis és a depresszió ellen is hatásos a birsalma, amely szinte minden kertben megtalálható. Erősíti az immunrendszert, felveszi a harcot a hepatobiliáris betegségekkel szemben, és még a vastagbélgyulladás tüneteit is csillapítja.
Tovább...
 
Adj esélyt a fenyőfának! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. december 12.
ImageImmár 16. alkalommal hirdette meg „Visszaváltható karácsonyfa” akcióját a Székesfehérvári Álláskeresők Egyesülete a SZÉPEK Egyesületével közösen. Idén 45 földlabdás fát lehetett bérelni. Vízkereszt után azokat az örökzöldeket, amelyeket visszaváltanak, a város intézményeinek ajándékozzák a szervezők.
Tovább...
 
„Korongozzunk együtt továbbra is a siker felé!” Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. december 11.
ImageKiemelt stratégiai partnereit és duális pertnereit látta vendégül a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári képzési helyén. A szakmai reggelin bemutatták a Székesfehérvári Campuson folyó munkát, szó esett az egyedülálló duális képzési struktúráról és az egyetem jövőbeli célkitűzéseiről.
Tovább...
 
Szakmai napon ismertették az ásatások eredményeit Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. december 11.
Országos kitekintésű szakmai napot tartottak a Városházán a Szent István-székesegyház és környezetének közelmúltbeli művészettörténeti és régészeti kutatásairól. A Szent István Király Múzeum által szervezett konferencián ismertették az elmúlt években végzett feltárások eredményeit, azok jelentőségét, különös tekintettel a Bazilika belső terében végzett, országos viszonylatban is kiemelkedő feltárásokra.
Tovább...
 
Polgármesteri emlékérmet kapott Dr. Párkányi Ferenc Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. december 11.
ImageA városban dolgozó háziorvosokat hívták meg karácsonyváró rendezvényre a Hiemer-házba. Dr. Cser-Palkovics András polgármester emlékéremmel köszönte meg Dr. Párkányi Ferencnek az egészségügy területén a lakosság érdekében végzett több évtizedes elhivatott, kiemelkedő és példaértékű szakmai munkáját; a háziorvosoknak pedig nélkülözhetetlen szolgálatukért és az egész év során nyújtott együttműködésükért mondott köszönetet.
Tovább...
 
Pici Piac – kismamáknak, kisbabáknak és kisgyermekeknek Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. december 11.
Először rendeznek Székesfehérváron baba-mama-gyermek dizájner vásárt: a Pici Piac hazai termékekkel várja a vásárlókat vasárnap a Lakeside Hotelben. A környezettudatos és bababarát tisztítószerek, kozmetikumok, a textiljátékok és trükkös tárolók mellett kisbabás családoknak szánt szolgáltatásokat is megismerhetnek a vásárlók.
Tovább...
 
Száz okosparkoló Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. december 11.
Okosparkoló a Jávor Ottó téren. A Vodafone Magyarországgal kötött megállapodásnak köszönhetően mostantól mobilapplikáción követhetjük a mintegy 100 férőhely foglaltságát. A ma délután lefúrt századik szenzorral lett teljes a rendszer, így a szekesfehervar.hu oldalon keresztül letölthető alkalmazás segítségével telefonunkon valós időben látjuk, van-e hely a belvároshoz közeli parkolóban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9703 - 9713 / 20492